KONSULTATION

Hjælpepersonale

Vi har et travlt lægehus med mange patienter. For at det kan lade sig gøre, har vi ansat en del hjælpepersonale, som tager sig af mange forskellige praktiske opgaver: blodprøvetagning, optagelse af hjertediagram, undersøgelse af urinprøver,  måling af lungefunktion mm.

Vores personale er oplært i at have mange selvstændige konsultationer som f.eks: vaccinationer, kontrol af behandlingen af f.eks. sukkersyge og forhøjet blodtryk. Du vil også kunne blive tilset af en sygeplejerske, hvis du har symptomer på halsbetændelse, lungebetændelse eller skal have lavet et celleskrab som led i screening for livmoderhalskræft. Vi udvikler løbende vores lægehus, og der vil derfor hele tiden komme flere opgaver, som løses af personalet - naturligvis i tæt samarbejde med din tilknyttede læge.

Akutte tider 

Vi har hver dag såkaldte “akutte tider”. Disse er kortere end almindelige konsultationer. De skal derfor bruges til akut opståede problemer, som kræver en hurtig vurdering. Ved mere komplicerede problemer vil du derfor kunne opleve, at der bliver opstartet en udredning, som må følges op ved en konsultation en anden dag.

Hvis din egen læge har fri, vil du på en akut tid blive tilset af en af husets øvrige læger.

Sygebesøg 

Akutte sygebesøg af en læge skal aftales med lægen via kontakt til sekretær. En del af vores sygebesøg varetages af sygeplejerske Vibeke Kløve. Den bedste vurdering af helbred og sygdom foregår dog i klinikken.

ÅBNINGSTIDER

KONSULTATION
 

Alle hverdage 8:00-16:00, fredag dog kl 8:00-12:00

TELEFONKONSULTATION
 

Alle hverdage: 8-14 ved sekretær. Der kan ved behov aftales tilbageringning ved sygeplejerske eller læge, afhængigt af problemstillingen. Dette typisk i tidsrummet 10.00-11.00

TIDSBESTILLING

Alle hverdage: 8:00-14:00
Telefon 96 24 16 00